Krasotinka, co zní možná složitě a přitom jsem ji zvládla srolovat i ve chvíli, kdy mi nebylo fyzicky úplně dobře. S rybízem z mrazáku a v létě s čerstvými bobulemi ve složení dle libosti. Efektní a perfektní.
|
||||
Krasotinka, co zní možná složitě a přitom jsem ji zvládla srolovat i ve chvíli, kdy mi nebylo fyzicky úplně dobře. S rybízem z mrazáku a v létě s čerstvými bobulemi ve složení dle libosti. Efektní a perfektní. Na motivy švédského jablečného hrnu teď jeden hruškový koláč za druhým. Děti mi ten poslední snědly lžičkou na posezení. Jak jednoduché. Záměnou mouky pšeničné za pohankovou získáme bezlepkovou bublaninu. Kupříkladu jahodovou. S pohankovou moukou, javorovým sirupem a kokosem. Chutnají dětem a rodiče se u toho musí držet, aby ratolestem vůbec něco zbylo. Košíčky, které jsem plácala v Dobrém ránu. Snesou dvojí verzi, což v telce tolik nevyniklo, tak si to teď pěkně popořádku rozebereme. Místo rádoby čokoládových vajec a zajíců vrazte koledníkům do ruky úhledný pytlík s tímto perníkem. Zaručuji, že napřesrok jej budou vyžadovat dvojnásob. Stačí zvolit vhodný druh mouky, přidat jednu kouzelnou přísadu a v troubě vyrostou pěkně kypré bezlepkové perníčky. |
||||
© 2024 Věra Strnadová Chcete-li převzít či šířit dále obsah tohoto webu pro výdělečné účely, napište mi a vyžádejte si prosím předem můj souhlas. Všechna doporučení v článcích uvedená vychází z mých osobních zkušeností a z použité literatury. Nejedná se o léčebné metody ani návody, jak se vypořádat s případnou nemocí. Aplikace uvedených rad záleží čistě na vašem osobním zvážení. Jakýkoliv projev nemoci či potíže, stejně jako kombinaci užívaných léků, bylinek a jídla doporučuji konzultovat s ošetřujícím lékařem. Powered by WordPress & Atahualpa |
Právě probíráme