Téma Dobrého rána 7. února stojí za delší článek. Tuky už nejsou strašák, místo nich teď lynčujeme sacharidy a když už, tak pro jistotu všechny. Z extrému do extrému. Co s tím? A čím teda mazat?
|
||||
Jak a co jsem vymyslela pro vaření s omezením, tedy česká klasika bez lepku, bez laktózy, pečení bez vajec a s nízkým glykemickým indexem. To vše v Dobrém ránu 4. listopadu. Páteční Novoluní bylo lívancové. Stavěly se lívance do věží, byla mňamózní legrace a energie proudila celým studiem. Velmi vydařené ráno. O šafránu. I když všechny ty recepty lze dělat i bez něj. Já se však přimlouvám, někdy si to se šafránem zkuste. Budete mile překvapeni. Hrátky s červenou řepou v Dobrém ránu na čété dvojce. Všechno se snědlo do posledního drobku. Ve středu 23. září jsem v Dobrém ránu básnila o pomazánkách a o svačinách nejen pro děti. Vypadalo to lehce a přitom mi bylo tak těžce. |
||||
© 2024 Věra Strnadová Chcete-li převzít či šířit dále obsah tohoto webu pro výdělečné účely, napište mi a vyžádejte si prosím předem můj souhlas. Všechna doporučení v článcích uvedená vychází z mých osobních zkušeností a z použité literatury. Nejedná se o léčebné metody ani návody, jak se vypořádat s případnou nemocí. Aplikace uvedených rad záleží čistě na vašem osobním zvážení. Jakýkoliv projev nemoci či potíže, stejně jako kombinaci užívaných léků, bylinek a jídla doporučuji konzultovat s ošetřujícím lékařem. Powered by WordPress & Atahualpa |
Právě probíráme