Věruška na Facebooku


Nakupuji také na...


Blog běží, díky...

Kdo maže, ten jede

Másla a oleje v Dobrém ránu 7.2.2017
Téma Dobrého rána 7. února stojí za delší článek. Tuky už nejsou strašák, místo nich teď lynčujeme sacharidy a když už, tak pro jistotu všechny. Z extrému do extrému. Co s tím? A čím teda mazat?

celý článek…

Vaření s omezením v Dobrém ránu

Věruška v Dobrém ránu 4.11.2016

Jak a co jsem vymyslela pro vaření s omezením, tedy česká klasika bez lepku, bez laktózy, pečení bez vajec a s nízkým glykemickým indexem. To vše v Dobrém ránu 4. listopadu.

celý článek…

Lívance v Dobrém ránu

Lívance v Dobrém ránu 6.5.2016

Páteční Novoluní bylo lívancové. Stavěly se lívance do věží, byla mňamózní legrace a energie proudila celým studiem. Velmi vydařené ráno.

celý článek…

Šafrán v Dobrém ránu

Šafránové recepty v Dobrém ránu 23.3.2016

O šafránu. I když všechny ty recepty lze dělat i bez něj. Já se však přimlouvám, někdy si to se šafránem zkuste. Budete mile překvapeni.

celý článek…

Červená řepa v Dobrém ránu

Věruška v Dobrém ránu 9.2.2016 - červená řepa

Hrátky s červenou řepou v Dobrém ránu na čété dvojce. Všechno se snědlo do posledního drobku.

celý článek…

Cukroví bez pečení v Dobrém ránu

Věruška v Dobrém ránu 2. prosince 2015Ráno raníčko druhého prosince. Peču a nepouštím troubu. Nojo kecám, troubu jsem zapnula kvůli mrkvovým řezům. Mimo všechny datlovo-ořechové směsi i na ony řezy je v článku recept.

celý článek…

Smoothies a šťávy v Dobrém ránu

Věruška - Dobré ráno 8. října 2015Téma, které jsem na podzim tak úplně nechtěla. Bylo dané, takže co s tím? Přibrala jsem bylinky a koření.

celý článek…

Vyvážené svačinky v Dobrém ránu

Veruska v Dobrém ránu 23.9.2015

Ve středu 23. září jsem v Dobrém ránu básnila o pomazánkách a o svačinách nejen pro děti. Vypadalo to lehce a přitom mi bylo tak těžce.

celý článek…

Dovolenkové vaření v Dobrém ránu

veruska-1Tentokrát jsem v Dobrém ránu vařila tak, jak budu vařit na své přímořské dovolené. Já však nikoliv v apartmánu, nýbrž rovnou v kuchyňce na čtyřech kolech.

celý článek…

Detox s Dobrým ránem

Detox s Věruškou v Dobrém ránu 16.6.2015Moje detoxikační recepty v jednom studiu společně s povídáním před detox hudební pauzou Tomáše Kluse. Dramaturgie umí najít překvapivé paralely.

celý článek…