Věruška na Facebooku


Nakupuji také na...


Blog běží, díky...

Džem z černého rybízu s kořením

Rybízový džem s kořením

Želíruje tak, že při vaření nic jiného kromě koření a cukru nebudete potřebovat. Vlastně i ten cukr lze vynechat.

celý článek…

Jahodový džem s banánem

Jahodový džem s banánem

Vyhlídla jsem si jej i přesto, že kombinace jahod s banánem mě moc neoslovuje. Má však svůj důvod. Džem díky banánům krásně želíruje a při troše tolerantních chuťových buněk se dá uvařit i bez cukru.

celý článek…

Meruňkový džem s měsíčkem, fenyklem a badyánem

Meruňkový džem s měsíčkem, fenyklem a badyánem

Ještě byste jej mohli stihnout. Někde jsou teď meruňky ve stádiu, kdy se na džem hodí nejvíc. Klidně jen tak samotné, ale v následující kombinaci se budou přece jenom lépe vyjímat.

celý článek…

Jeden džem jeřabinám všem

Toust s jeřabinovým džemem

„Paničko, proč ty jeřabiny trháte? Chcete se otrávit?“ Ale kdepak. Chci jen nasát všechny barvy podzimu, zásobit se řádnou dávkou céčka a nakonec třeba odehnat pár nežádoucích bytostí. Tohle (a mnohem víc) jeřabiny totiž dokážou.

celý článek…