Věruška na Facebooku


Nakupuji také na...


Blog běží, díky...

Jak jsem zmizla z Apetitu

Věruška a Apetit

Na papíru se ode mě už nic nedočtete. Alespoň prozatím. A proč? Protože.

Psala jsem do časopisu Apetit přesně dva roky. Měsíc co měsíc dvojstranu s receptem na moje téma s mými myšlenkami, byť lehce editorsky upravenými. Nikdo mi do výběru témat nijak zvlášť nekecal a vždycky to klaplo. Čtenářky se mi hlásily (hlavně tady na blogu). Dalo by se říct báječná spolupráce. A pak byl konec.

Dva roky je dost

Dost na to, abych se začala cítit vypsaná. Taky dost na to, abych stihla porodit další dítě a přesto se stala na té dvojstraně závislou. A dost na to, aby se změnil vydavatel. Apetit koupila Burda Media a dějou se věci. Možná jste si jich všimli taky a možná můžeme čekat další škatule hejbejte se, protože tak už to v téhle branži chodí.

Lidi se mění a posunují, vdávají a žení, mají děti a stěhují se. A taky mění práci. Já si svoje léta v Apetitu užila a jsem za ně vděčná.

Potřebovala jsem vám to tu napsat, protože se mě ptáte a taky proto, abyste věděli, že jsem stále tu a že teď toho tady bude ještě víc. Díky za vaši přízeň!

* Co všechno vyšlo v Apetitu aneb Surovina po surovině *
Mohlo by vás zajímat:
Oleje na lžičceMoje dvanáctero olejů, šizené i poctivé. Je umění si vybrat špenátový koláčŠpenátový koláč Honzovy buchty jako dortHonzovky musí plavat

7 komentářů k Jak jsem zmizla z Apetitu

  • avatar Simona

    Tak konečne som prišla na to kam zmizla moja obľúbená dvojstrana, ďakujem, Vaše články boli a sú pre mňa inšpiráciou.

  • avatar Markéta

    Dobrý den, byla to jedna z nejlepších dvoustránek v Apetitu a stejně jako postrádám velmi vtipné komentáře Jitky Rákosníkové, tak teď budu postrádat i Vaše milé řádky. Ať se Vám daří!… a fajn, že zůstáváte u bloggu.

  • Škoda! Ale ráda tě zase budu číst tady 😉

  • avatar Radka

    Dobrý den,
    děkuji Vám dodatečně za zajímavá témata a inspiraci. Co dodat? Bohužel někdy převáží „vyšší zájmy“ kvalitu…

  • Já děkuji vám! :)

  • avatar Barbara

    Dobry vecer,
    bola to najlepsia dvojstrana v Apetite (a to ho odoberam od jeho zaciatku) a velmi tato dvojstrana chyba v najnovsom vydani:( ale presne..asi to tak ma byt a ja sa budem vracat k vasmu blogu. Vsetko dobre! Dakujem pekne.

  • avatar Pavlína

    Dobrý den. Vaše články byly vždy potěšením. Děkuji.

Komentář

  

  

  

Můžete použít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>