Věruška na Facebooku


Nakupuji také na...


Blog běží, díky...

Detox s Dobrým ránem

Detox s Věruškou v Dobrém ránu 16.6.2015Moje detoxikační recepty v jednom studiu společně s povídáním před detox hudební pauzou Tomáše Kluse. Dramaturgie umí najít překvapivé paralely.

Než jsem se stihla otočit a dát sem kopřivové recepty z Dobrého rána 5. června 2015, už jsem měla v kapse další dobroranní pozvání. Tentokrát na téma detox. No tak jsme si dali detox tak nějak po našem.

V prvním vstupu jsme si pověděli o osvěžujícím čaji z listů lesních plodů pro běžné pití a taky o Měsíci, jeho vlivu na organismus a o Novoluní, jakožto nejvhodnějším dni k detoxikaci. Leze mi podprsenka. V mezeře, kdy běží klip mi k ní zvukař připíchl mikrofon, aby halena nelezla dolů, šikovnej :-)

Detox s Věruškou v Dobrém ránu 16. června 2015Druhý vstup byl ovesný. Vyrobili jsme ovesné mléko a ovesnou kaši s olejem z vlašských ořechů.Detox s Věruškou v Dobrém ránu - salát z mrkve a pomerančeTřetí vstup s Jirkou Kučerovským u pultu a ochutnávka salátu z pomerančů, mrkve a kešu, co jsem jej umíchala podle Elly Woodward. Moderátor Ondřej si zatím pokecal s Tomášem Klusem. Ta ranní  improvizace je k zulíbání.

Detox s Věruškou v Dobrém ránu - studio s Tomášem KlusemČtvrtý vstup – avokádo na sladko s banánem a chia semínky a na slano s cuketou. Sladká verze byla ve studiu úspěšnější.

Detox s Věruškou v Dobrém ránu -avokádo na sladko i slanoPoslední vstup – blízkovýchodní salát z rýže a quinoi (variace na tabbouleh) a rozloučení.

Detox s Věruškou v Dobrém ránu - tabboulehObvykle se po vysílání k vařícímu pultíku nahrnou strávníci různých televizních profesí. Tentokrát se odvážili přijít jen tři. Vrněli blahem zejména na avokádem na sladko a tím pomerančovým salátem s mrkví. Já si ďobla do kaše, sbalila saky paky, před televizí u bistra Soul prohodila pár slov s Tomášem Klusem a tradá domů za synem.

Věruška a Tomáš Klus

Mohlo by vás zajímat:
Veganská buchta s jablkyMandlové mléko a jablečná buchta Domácí kokosové mlékoDomácí kokosové mléko Polévka z hlávkového salátuPolévka z hlávkového salátu

Komentář

  

  

  

Můžete použít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>