O šafránu. I když všechny ty recepty lze dělat i bez něj. Já se však přimlouvám, někdy si to se šafránem zkuste. Budete mile překvapeni.
Šafrán jsou blizny TÉ rostlinky… vzpomenout si je někdy problém, crocus je to Prskající mikrofon, nedokončená myšlenka. Šafrán NENÍ jen barvivo, i když barví tedy nádherně. Dle ájurvédy je hořký, sladký a pálivý a má ochlazující účinek na tělo. Nestíháme hned v začátku. Prostě úplněk.
Jak zpracovat vejce natvrdo. Huspenina, přiberte bylinky! Najeďte na stopáž 0:55, tam je recept. Kolik blizen šafránu stačí? Jako náhrada na ukázku měsíček.
Chowder s treskou a šafránem. Inpirace od Nigella Slatera. Slovní rozbor. 1:05 recept. Servírujeme. Je tam i kurkuma. Mám ji prostě ráda.
Zaostřeno na Rosničku Zuzku Barilovou a její pečení. Máslo za banány, cukr nebrat a kypřící prášek taky ne Zuzka je svá a zábavná! Koukněte, jak zdobí šafránové cupcakes.
Zlatý hřeb, cupcakes, šafránový krém a konopný čepeček. Tyhle cupcakes jsou vláčné a bezlepkové. Dneska, zítra, pořád, dokud je nesníte 😉 Recept i mým komentářem tady.
Mohlo by vás zajímat:
Černý kořen, pomazánka a polévka | Smoothies v Dobrém ránu | Proteinové tyčinky v Sama doma |
---|
Právě probíráme