Moje detoxikační recepty v jednom studiu společně s povídáním před detox hudební pauzou Tomáše Kluse. Dramaturgie umí najít překvapivé paralely.
Než jsem se stihla otočit a dát sem kopřivové recepty z Dobrého rána 5. června 2015, už jsem měla v kapse další dobroranní pozvání. Tentokrát na téma detox. No tak jsme si dali detox tak nějak po našem.
V prvním vstupu jsme si pověděli o osvěžujícím čaji z listů lesních plodů pro běžné pití a taky o Měsíci, jeho vlivu na organismus a o Novoluní, jakožto nejvhodnějším dni k detoxikaci. Leze mi podprsenka. V mezeře, kdy běží klip mi k ní zvukař připíchl mikrofon, aby halena nelezla dolů, šikovnej
Druhý vstup byl ovesný. Vyrobili jsme ovesné mléko a ovesnou kaši s olejem z vlašských ořechů.Třetí vstup s Jirkou Kučerovským u pultu a ochutnávka salátu z pomerančů, mrkve a kešu, co jsem jej umíchala podle Elly Woodward. Moderátor Ondřej si zatím pokecal s Tomášem Klusem. Ta ranní improvizace je k zulíbání.
Čtvrtý vstup – avokádo na sladko s banánem a chia semínky a na slano s cuketou. Sladká verze byla ve studiu úspěšnější.
Poslední vstup – blízkovýchodní salát z rýže a quinoi (variace na tabbouleh) a rozloučení.
Obvykle se po vysílání k vařícímu pultíku nahrnou strávníci různých televizních profesí. Tentokrát se odvážili přijít jen tři. Vrněli blahem zejména na avokádem na sladko a tím pomerančovým salátem s mrkví. Já si ďobla do kaše, sbalila saky paky, před televizí u bistra Soul prohodila pár slov s Tomášem Klusem a tradá domů za synem.
Mohlo by vás zajímat:
Mandlové mléko a jablečná buchta | Domácí kokosové mléko | Polévka z hlávkového salátu |
---|
Právě probíráme