Věruška na Facebooku


Nakupuji také na...


Blog běží, díky...

Týden foodie matky - středa - čarodky bez fotek

Snídaně - pondělí

Fotodokument každého ze sedmi dnů v jednom mém květnovém týdnu. Dnes středa.

RÁNO

Stíhám ranní cvičení, přípravu kaše, dnes všichni ovesno-kukuřičná s konopím. Vstáváme, jídlo do krabiček, převlíct, pustit pračku. Věci do tašky (nic nezapomenout!), obě děti do auta, k dědovi, odevzdat juniora a jeho svačinu (už nevím jaké ovoce a chleba s lučinou) a pokračovat k bylinkářce.

DOPOLEDNE

Těšíme se s dcerou obě. Skoro dvě hoďky se věnuju sobě. Dcera na zahradě leze na strom se synem bylinkářky.

ODPOLEDNE

Po cestě zpět Olympie. Dvoje dětské boty, šatičky, kšiltovka, hovězí z Bioparku, hlíva, banány a něco dalších potravin. To vše zvládnuto za jednu hodinu. K dědovi za juniorem, uspávání (bez mého rukávu ztěží usne).

Krůtí nudličky - středa

Pozdní oběd, včera večer dělané –

nudličky z krůtího medailonu na pórku (jeden nakrájený na proužky), celeru (1/4 bulvy, nastrouhaný) s kurkumou, římským kmínem a rýžovou smetanou. Celé se to dusilo ve woku asi půl hodiny. K tomu těstoviny od včerejška a salát ze skleníku rodičů.

Zbytek banánového muffinu. Čtu časáky, noviny. Vzbudit dítě, spěcháme domů. Nejmladší protestuje, řev v autě, přesun do Brna. Nestíhám fotit.

VEČER

Pálíme čarodejnice. Noční můra výživového poradce.

Manévruji –

špekáčky od Steinhausera, Denree kečup, Jundrovský kváskový chleba. Pro mě avokádový dip.

Doma nařezat špekáčky, kečup, chleba, okurek, talířky, ubrousky, pití. Lopatku, bagr, mikiny, nůž. Přes lesík, vyrobít opékací klacky. Starší dítko s dalšími plní úkoly. Mladší šermuje klackem. Zábava, kámoši, kouř, opíkání. Dvakrát jsem kousla do špekáčku. Je mi těžko. Pořád nestíhám fotit.

Na písek. Tatínek přišel! Písek, písek, písek. Na pivo (tuším Slavkovská 12). Už je mi líp :) Vesele domů. Dneska  focení vzdávám.

Co bylo v pondělí? Palačinkové úterý. Středa – čarodky bez fotekČtvrtek – první máj Pátek – zahradníků svátek
Sobota – pohádková Neděle – cestovní

Komentář

  

  

  

Můžete použít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>