Věruška na Facebooku


Nakupuji také na...


Blog běží, díky...

Něco se chystá

Zapečené ovoce se špaldovou drobenkou

Mám nutkavou potřebu vám popovídat, proč tu nepřibývají články a co se vlastně děje v pozadí. Teď přemýšlím, čím vlastně začít.

Rok 2017 byl ohromný fičák. Nejdříve jsem si naplánovala šňůru seminářů, načež mě oslovila Martina ze SmartPressu s ideou na kuchařku. Téměř ve stejnou chvíli jsem zjistila, že jsem těhotná. Potřetí. Psal se konec ledna 2017.

Zrušila jsem všechny semináře až na dva ve školkách. Sem tam jsem ještě byla ke spatření za vařícím pultem Dobrého rána na ČT2. Sáhla jsem hluboko do podstaty mého bytí, abych poléčila to, co chtělo poléčit, abych pak během třech měsíců s pěknou těhotenskou nevolností napsala Vtipné kaše. Další tři měsíce jsme fotili a ladili vše tak, aby v půlce června kniha spatřila svět.

Ještě před prázdninami jsem si i s dětmi střihla jedno vaření v Sama doma a pak jsem i s břichem a mými dvěma dětmi Eliškou a Filipem prožila nádherné léto ve vodách českých i slovenských. Na podzim jsem na vlastní kůži díky šikovné Ivě vyzkoušela sílu akupunkturních bodů k podpoře porodu, aby chvíli na to přišla na svět Běla. Čistá láska.

Na sezení u počítače a ťukání receptů do blogu prostě nebyl čas. I když jich je hromada, které bych vám ráda ukázala (některé jsem pustila na instagram). Svůj čas jsem se však rozhodla investovat jinam.

Eliška s kuchařkou Vtipné kaše

Teď jsou Běle tři měsíce, je to téměř přesně rok, co jsme ji počali. A děje se toho tolik, že se často stojím s pusou dokořán a snažím se té krásy nabažit. Ať nahoru, či dolů, prostor nabízí stále nové a nové možnosti. Proto právě (mimo jiné) s vývojářem vyšíváme na nové podobě tohoto webu.

Těším se a těšte se i vy. Mám v plánu vás provést mým světem mnohem hlouběji, než doposud. Setřídíme recepty přehledněji. Budeme si povídat, proč, kdy, co a jak použít. Chci vás nechat nahlédnout do souvislostí (n)emocí dle ájurvédy tak, jak je žiju já.

Konečně budu mít web se vším všudy v jednom. Bude to místo spočinutí, kde načerpáte svěží vítr. A svěží bude i mé počínání letošní rok. Na papír právě házím svoji novou knižní ideu 😉

 

Komentář

  

  

  

Můžete použít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>