Věruška na Facebooku


Nakupuji také na...


Blog běží, díky...

Kořeněné lívance za deset minut

Lívance do deseti minut

V sypkém stavu trpělivě vyčkávají v kuchyni na polici. Až přijde jejich okamžik, dělí vás už jen těch deset minut od momentu, kdy se zakousnete do prvního lívance.

co-je-vyzivou

CELÝ RECEPT NAJDETE NA MÝCH NOVÝCH STRÁNKÁCH… PROSÍM TUDY…

Lívance za deset minut - sypká směs

Lívance do deseti minut

5 komentářů k Kořeněné lívance za deset minut

  • Pavlo, no jasně, že jsem to v receptu obrátila – 3 lžíce jsou kypřícího prášku a jedlé sody 2 lžičky. Po takové době od publikace a jste první, kdo se ozývá… upřímně děkuji za upozornění :-)

  • avatar Pavla Holubova

    Dobry den,opravdu jste pridavala 3 lzice sody? Prave jsem dosmazila a vse slo do koseChut jedle sody prebila vse

  • avatar Gabriela

    Děkuji za objasnění. Možná to zkusím pro srovnání. Ale to koření vyzkouším určitě.

  • Gábi, soda je tam pro více bublinek a tudíž více kypré lívance. Toť celá záhada :-) A jak sama víte, kypřící prášek stačí taky.

  • avatar Gabriela

    Zajímalo by mě, proč je v receptu soda. Kypřící prášek nestačí? Je to nějaká chemie o které nevím? Vždycky o tom přemýšlím, třeba mi tu záhadu objasníte. Lívance dělám podobně, ale vždycky jenom s práškem do pečiva (z vinného kamene).

Komentář

  

  

  

Můžete použít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>