V sypkém stavu trpělivě vyčkávají v kuchyni na polici. Až přijde jejich okamžik, dělí vás už jen těch deset minut od momentu, kdy se zakousnete do prvního lívance.
CELÝ RECEPT NAJDETE NA MÝCH NOVÝCH STRÁNKÁCH… PROSÍM TUDY…
|
||||
Kořeněné lívance za deset minutV sypkém stavu trpělivě vyčkávají v kuchyni na polici. Až přijde jejich okamžik, dělí vás už jen těch deset minut od momentu, kdy se zakousnete do prvního lívance.
CELÝ RECEPT NAJDETE NA MÝCH NOVÝCH STRÁNKÁCH… PROSÍM TUDY…
|
||||
© 2024 Věra Strnadová Chcete-li převzít či šířit dále obsah tohoto webu pro výdělečné účely, napište mi a vyžádejte si prosím předem můj souhlas. Všechna doporučení v článcích uvedená vychází z mých osobních zkušeností a z použité literatury. Nejedná se o léčebné metody ani návody, jak se vypořádat s případnou nemocí. Aplikace uvedených rad záleží čistě na vašem osobním zvážení. Jakýkoliv projev nemoci či potíže, stejně jako kombinaci užívaných léků, bylinek a jídla doporučuji konzultovat s ošetřujícím lékařem. Powered by WordPress & Atahualpa |
Pavlo, no jasně, že jsem to v receptu obrátila – 3 lžíce jsou kypřícího prášku a jedlé sody 2 lžičky. Po takové době od publikace a jste první, kdo se ozývá… upřímně děkuji za upozornění
Dobry den,opravdu jste pridavala 3 lzice sody? Prave jsem dosmazila a vse slo do koseChut jedle sody prebila vse
Děkuji za objasnění. Možná to zkusím pro srovnání. Ale to koření vyzkouším určitě.
Gábi, soda je tam pro více bublinek a tudíž více kypré lívance. Toť celá záhada A jak sama víte, kypřící prášek stačí taky.
Zajímalo by mě, proč je v receptu soda. Kypřící prášek nestačí? Je to nějaká chemie o které nevím? Vždycky o tom přemýšlím, třeba mi tu záhadu objasníte. Lívance dělám podobně, ale vždycky jenom s práškem do pečiva (z vinného kamene).