Věruška na Facebooku


Nakupuji také na...


Blog běží, díky...

Jablečný koláč s datlovou pastou

Jablečný koláč s datlovou pastou
Zní exoticky a navozuje pocit, že jej z běžných surovin neupečete. Opak je pravdou. Datlovou pastu si totiž celkem snadno lze vyrobit.

co-je-vyzivou

CELÝ ČLÁNEK S RECEPTEM NAJDETE NA MÉM NOVÉM WEBU. PROSÍM TUDY…

3 komentářů k Jablečný koláč s datlovou pastou

  • Hana: quinoa vločky ani nevím, že existují. Zkoušela jsem pohankové vločky a taky fungují dobře, akorát je dobré dát dvě lžíce datlové pasty k vločkovému základu, lépe se celý základ koláče spojí. Zkoušela jsem takto péct naposledy na radu mé jogínky, co jsem ji pro tento koláč taky nadchla a fakt je to lepší. Takže zkuste pohankové vločky a přimíchat k nim kousek datlové pasty.

  • avatar hana

    Verusko,myslite,ze mozem pouzitna bezlepkovu verziu aj quínoa vlocky?inak u nas v rodine presiel,)

  • avatar tornado-lou

    Dnes sem ho upekla. „Testo“ je senzacni, jabka taky. Datlova pasta mi chutnala zasyrova, na kolaci mi pripadala skoro az navic:-) kazdopadne ten korpus je bajecnej, nesmim ho zapomenout a udelam ho znova.

Komentář

  

  

  

Můžete použít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>