Věruška na Facebooku


Nakupuji také na...


Blog běží, díky...

Dvakrát jahodový dezert, krvavý a sexy

Jahodový dezert s ricottou

Taková jednoduchá hračička pro milovníky jahod. Jahody jsou prostě sexy a tady navíc vypadají jako pěkně krvavé maso, proč ne, když mají v zásobě i cenné železo. Takže posílám zamilovanou zásilku: po jednom od mléčné varianty a bezmléčné čokoládové.

Jahody jako lék?

co-je-vyzivou

CELÝ ČLÁNEK S RECEPTEM NAJDETE NA MÉM NOVÉM WEBU. PROSÍM TUDY…

Suroviny na jahodový dezert s ricottou

2 komentářů k Dvakrát jahodový dezert, krvavý a sexy

  • No jo, taky jsem o domácí ricottě už četla, ale ještě nezkoušela. Asi je na čase :) Už ji vidím, jak zdobí povrch jahodových knedlíků, těch bych se klidně ujedla k smrti. Díky za link!

  • Velmi pěkné, jen nějak mi pořád nezbývají jahody na jakýkoli jiný způsob, než ujídání rovnou z vaničky do pusy. Ale posnažím se, jestli se mi povede vyrazit na nějaký samosběr:)
    K té ricottě – nejjednodušší mi teď připadá udělat si ji doma sám, v běžných obchodech jsem lepší nepotkala a za 10 minut má člověk hotovo, nákup navíc zabere víc času. Považuju to za takový převrat, že to prostě musím poslat dál:) Ale možná nosím dříví do lesa a každý to už zná. http://foodandstyle.com/2011/08/31/homemade-ricotta/

Komentář

  

  

  

Můžete použít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>