Zní exoticky a navozuje pocit, že jej z běžných surovin neupečete. Opak je pravdou. Datlovou pastu si totiž celkem snadno lze vyrobit.
|
||||
Jablečný koláč s datlovou pastou
CELÝ ČLÁNEK S RECEPTEM NAJDETE NA MÉM NOVÉM WEBU. PROSÍM TUDY…3 komentářů k Jablečný koláč s datlovou pastouKomentář |
||||
© 2024 Věra Strnadová Chcete-li převzít či šířit dále obsah tohoto webu pro výdělečné účely, napište mi a vyžádejte si prosím předem můj souhlas. Všechna doporučení v článcích uvedená vychází z mých osobních zkušeností a z použité literatury. Nejedná se o léčebné metody ani návody, jak se vypořádat s případnou nemocí. Aplikace uvedených rad záleží čistě na vašem osobním zvážení. Jakýkoliv projev nemoci či potíže, stejně jako kombinaci užívaných léků, bylinek a jídla doporučuji konzultovat s ošetřujícím lékařem. Powered by WordPress & Atahualpa |
Hana: quinoa vločky ani nevím, že existují. Zkoušela jsem pohankové vločky a taky fungují dobře, akorát je dobré dát dvě lžíce datlové pasty k vločkovému základu, lépe se celý základ koláče spojí. Zkoušela jsem takto péct naposledy na radu mé jogínky, co jsem ji pro tento koláč taky nadchla a fakt je to lepší. Takže zkuste pohankové vločky a přimíchat k nim kousek datlové pasty.
Verusko,myslite,ze mozem pouzitna bezlepkovu verziu aj quínoa vlocky?inak u nas v rodine presiel,)
Dnes sem ho upekla. „Testo“ je senzacni, jabka taky. Datlova pasta mi chutnala zasyrova, na kolaci mi pripadala skoro az navic:-) kazdopadne ten korpus je bajecnej, nesmim ho zapomenout a udelam ho znova.