K této dokonalé zelenosti není ani třeba piniových oříšků. Docela si vystačíte s lokálními vlašáky. Celé se to plní do skleniček, z nichž nejméně jednu mám vždy v lednici po ruce.
|
||||
Univerzální pestoK této dokonalé zelenosti není ani třeba piniových oříšků. Docela si vystačíte s lokálními vlašáky. Celé se to plní do skleniček, z nichž nejméně jednu mám vždy v lednici po ruce.
CELÝ ČLÁNEK S RECEPTEM NAJDETE NA MÉM NOVÉM WEBU. PROSÍM TUDY…3 komentářů k Univerzální pestoKomentář |
||||
© 2024 Věra Strnadová Chcete-li převzít či šířit dále obsah tohoto webu pro výdělečné účely, napište mi a vyžádejte si prosím předem můj souhlas. Všechna doporučení v článcích uvedená vychází z mých osobních zkušeností a z použité literatury. Nejedná se o léčebné metody ani návody, jak se vypořádat s případnou nemocí. Aplikace uvedených rad záleží čistě na vašem osobním zvážení. Jakýkoliv projev nemoci či potíže, stejně jako kombinaci užívaných léků, bylinek a jídla doporučuji konzultovat s ošetřujícím lékařem. Powered by WordPress & Atahualpa |
Dobrý den Věrko, díky za inspiraci k vaření – máte krásné recepty :). Chtěla jsem se zeptat – mohla bych udělat toto pesto s medvědím česnekem? Co Vy na to? Díky za odpověď a přeji pěkný den…
Markéto vážně, pokud není pesto na vzduchu, pak nehrozí zkáza. Takže pěkně upěchovat do skleničky, zalít olejem až po vršek a můžete jej mít v lednici celou zimu.
Dobrý den Věrko,
máte prima blog, občas sem chodím pro inspiraci. Teď jste mě ale dostala informací, že pesto vydrží v lednici, pokud je zalito olejem, téměř na věky. Je to vážně tak? Já žila v domnění, že maximálně tak 3 dny. A protože jsem samozřejmě nebyla schopna pesto během 3 dnů v létě zkonzumovat, tak následně končilo po třech dnech v koši. A stejně tak velké množství bazalky ze záhonu, kterou jsem nestihla před zimou použít a jen jsem litovala, že něco tak báječného jako pesto nejde udělat do zásoby… Tak příští sezonu budu moudřejší 😉
Zdraví Markéta