Věruška na Facebooku


Nakupuji také na...


Blog běží, díky...

Tian de pommes

Tian de pommes

Provensálský jablečný koláč je takovou luxusnější podobu české žemlovky. Luxusnější co do surovin a současně také co do tělu prospěšných živin.

co-je-vyzivou

CELÝ RECEPT NAJDETE NA MÝCH NOVÝCH STRÁNKÁCH… PROSÍM TUDY…

 

Tian de pommes

2 komentářů k Tian de pommes

  • Madlo, tak to jsem zvědavá, jaká bude chuť. Vlašáky jsou o poznání výraznější, jakoby více do hořkého, snad těch sto gramů už nebude moc. Půl vlašáků a půl lískáčů by taky mohlo být fajn :-)

  • Tak to vypadá úžasně! A je to úplně bez lepku, bomba! Jablíček máme plný sklep, manndlovou mouku zkusím nahradit vlašáky, sice to pak bude úplně jiný recept, ale určitě to bude moc dobré, stejně jako všechny ostatní vaše recepty.

Komentář

  

  

  

Můžete použít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>