Provensálský jablečný koláč je takovou luxusnější podobu české žemlovky. Luxusnější co do surovin a současně také co do tělu prospěšných živin.
CELÝ RECEPT NAJDETE NA MÝCH NOVÝCH STRÁNKÁCH… PROSÍM TUDY…
|
||||
Tian de pommesProvensálský jablečný koláč je takovou luxusnější podobu české žemlovky. Luxusnější co do surovin a současně také co do tělu prospěšných živin.
CELÝ RECEPT NAJDETE NA MÝCH NOVÝCH STRÁNKÁCH… PROSÍM TUDY…
2 komentářů k Tian de pommesKomentář |
||||
© 2024 Věra Strnadová Chcete-li převzít či šířit dále obsah tohoto webu pro výdělečné účely, napište mi a vyžádejte si prosím předem můj souhlas. Všechna doporučení v článcích uvedená vychází z mých osobních zkušeností a z použité literatury. Nejedná se o léčebné metody ani návody, jak se vypořádat s případnou nemocí. Aplikace uvedených rad záleží čistě na vašem osobním zvážení. Jakýkoliv projev nemoci či potíže, stejně jako kombinaci užívaných léků, bylinek a jídla doporučuji konzultovat s ošetřujícím lékařem. Powered by WordPress & Atahualpa |
Madlo, tak to jsem zvědavá, jaká bude chuť. Vlašáky jsou o poznání výraznější, jakoby více do hořkého, snad těch sto gramů už nebude moc. Půl vlašáků a půl lískáčů by taky mohlo být fajn
Tak to vypadá úžasně! A je to úplně bez lepku, bomba! Jablíček máme plný sklep, manndlovou mouku zkusím nahradit vlašáky, sice to pak bude úplně jiný recept, ale určitě to bude moc dobré, stejně jako všechny ostatní vaše recepty.