Až podzim definitivně kalendářově udeří, nechte si pár jablek stranou na tento koláč. Je na vidličku, a tak se mimořádně moc nehodí jako školácká svačina. O to lépe polechtá chuťové buňky jako SNÍDANĚ či doprovod k teplému nápoji.
|
||||
Až podzim definitivně kalendářově udeří, nechte si pár jablek stranou na tento koláč. Je na vidličku, a tak se mimořádně moc nehodí jako školácká svačina. O to lépe polechtá chuťové buňky jako SNÍDANĚ či doprovod k teplému nápoji. Být teď skoro úplně veganem je pro mě nejtěžší při pečení. Upéct buchtu jen tak bez mléka a vajec, ha. Dá se to. Asi jsem si to nenačasovala nejlíp. Uprostřed deště, v mlze a pod sněhovou břečkou vás chci přesvědčit, že sníh je fakt skvělý. Na koláči, samozřejmě. Skoro jako z Ikea. No jo, to nemyslím vážně. Tenhle je stopro lepší, než cokoliv z jídelny obchoďáku Ikea. To si pište. Stačí na něj čtyři jablka, ovšem sníst se dá celý i ve dvou lidech. Už je to tak. Takový přístroj jsem si vždycky přála. Hlavně teď, na podzim. Jednou stranou vhodíte bednu jablek a druhou stranou vypadnou nápady na jejich upotřebení, nejlépe rovnou v daném provedení, že. Nic podobného doma nemám. Navíc by mě to rejdění v kuchyni chybělo. Všude se mi povalují hromady jablečných papírových receptů, tak co si z nich ten jablkomat zkusit namontovat? |
||||
© 2024 Věra Strnadová Chcete-li převzít či šířit dále obsah tohoto webu pro výdělečné účely, napište mi a vyžádejte si prosím předem můj souhlas. Všechna doporučení v článcích uvedená vychází z mých osobních zkušeností a z použité literatury. Nejedná se o léčebné metody ani návody, jak se vypořádat s případnou nemocí. Aplikace uvedených rad záleží čistě na vašem osobním zvážení. Jakýkoliv projev nemoci či potíže, stejně jako kombinaci užívaných léků, bylinek a jídla doporučuji konzultovat s ošetřujícím lékařem. Powered by WordPress & Atahualpa |
Právě probíráme