Páteční Novoluní bylo lívancové. Stavěly se lívance do věží, byla mňamózní legrace a energie proudila celým studiem. Velmi vydařené ráno.
Týkáme si! Všichni! Intro, kolik lívanců bude a z čeho budou. Mrkněte na moji instantní směsku.
Krásně to voní, je tam koření! Kauza lívanečník. Stačí pánev pokud možno se silným dnem, naběračka, nalít těsto a jupí, lívanec! Stavíme nedokonalou věžičku a ničeho se nebojíme Jaký olej je vhodný na smažení. Šeřík voní, je zdobný a taky jedlý.
S rosničkou Verunkou lepíme lívancovou věž. Mára Holeček zachraňuje stabilitu. Věž se kácí, pánové přikládají ruku k dílu… a ta invence, inu, muži
Věž pořád jede. Struktura lívanců v porovnání. Bezlepkové lívance a bezlepkový oves, copak je to za novinku?
Rekapitulace všech lívanců světa. Prudké pohyby otřásají lívanci. Místo šlehačky nám vzniklo máslo. Čím jsme to vlastně lepili lívance k sobě?
a závěrečné foto
Mohlo by vás zajímat:
Černý kořen, pomazánka a polévka | Smoothies v Dobrém ránu | Proteinové tyčinky v Sama doma |
---|
Právě probíráme