Věruška na Facebooku


Nakupuji také na...


Blog běží, díky...

Cibulové pyré

Cibule - upečená na cibulové pyré

ChefSteps.com mě inspiroval k výrobě vlastního cibulové pyré. K čemu? Do koláčů, polévek, soté, do pomazánek, na bagetu, prostě skoro do všeho.

co-je-vyzivou

CELÝ ČLÁNEK S RECEPTEM NAJDETE NA MÉM NOVÉM WEBU. PROSÍM TUDY…

Cibule na plechu

3 komentářů k Cibulové pyré

  • Lucinko jestli tak můžu oslovovat :). Čím jíšku nahrazuješ ?

  • Lůco, ale proč ne. Já sice v kuchyni nepoužila jíšku ani nepamatuji, ale to nebrání někomu jinému cibulovou omáčku huštěnou jíškou zkustit 😉

  • avatar Lůca

    Já si teď vzpomněla na totálně luxusní, nehorázně levnou cibulovou omáčku, kterou vaří moje sousedka, recept pochází myslím ze Slovenska. Já jí nikdy nevařila, vždycky řeknu jí 😀 buď omáčku milujete a nebo nenávidíte, nic mezi není :) myslím ale že se dělá nějak takto: cibuli do sklovata na sádle, pak mouku – jíška, vývar z masa a vařit 3/4 hodiny. Pak dochutit hoooodně octem, má být opravdu kyselá. No a k tomu dáte to maso z vývaru a brambory vařený ve šlupce. Já jí miluju prostě :)

    a omlouvám se, že jsem do tak vymazlených stránek vložila něco tak obyčejného, ale když byla řeč o cibuli…nemohla jsem si pomoct :)

Komentář

  

  

  

Můžete použít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>