ChefSteps.com mě inspiroval k výrobě vlastního cibulové pyré. K čemu? Do koláčů, polévek, soté, do pomazánek, na bagetu, prostě skoro do všeho.
|
||||
Cibulové pyréChefSteps.com mě inspiroval k výrobě vlastního cibulové pyré. K čemu? Do koláčů, polévek, soté, do pomazánek, na bagetu, prostě skoro do všeho.
CELÝ ČLÁNEK S RECEPTEM NAJDETE NA MÉM NOVÉM WEBU. PROSÍM TUDY…3 komentářů k Cibulové pyréKomentář |
||||
© 2024 Věra Strnadová Chcete-li převzít či šířit dále obsah tohoto webu pro výdělečné účely, napište mi a vyžádejte si prosím předem můj souhlas. Všechna doporučení v článcích uvedená vychází z mých osobních zkušeností a z použité literatury. Nejedná se o léčebné metody ani návody, jak se vypořádat s případnou nemocí. Aplikace uvedených rad záleží čistě na vašem osobním zvážení. Jakýkoliv projev nemoci či potíže, stejně jako kombinaci užívaných léků, bylinek a jídla doporučuji konzultovat s ošetřujícím lékařem. Powered by WordPress & Atahualpa |
Lucinko jestli tak můžu oslovovat :). Čím jíšku nahrazuješ ?
Lůco, ale proč ne. Já sice v kuchyni nepoužila jíšku ani nepamatuji, ale to nebrání někomu jinému cibulovou omáčku huštěnou jíškou zkustit 😉
Já si teď vzpomněla na totálně luxusní, nehorázně levnou cibulovou omáčku, kterou vaří moje sousedka, recept pochází myslím ze Slovenska. Já jí nikdy nevařila, vždycky řeknu jí 😀 buď omáčku milujete a nebo nenávidíte, nic mezi není myslím ale že se dělá nějak takto: cibuli do sklovata na sádle, pak mouku – jíška, vývar z masa a vařit 3/4 hodiny. Pak dochutit hoooodně octem, má být opravdu kyselá. No a k tomu dáte to maso z vývaru a brambory vařený ve šlupce. Já jí miluju prostě
a omlouvám se, že jsem do tak vymazlených stránek vložila něco tak obyčejného, ale když byla řeč o cibuli…nemohla jsem si pomoct