Krasotinka, co zní možná složitě a přitom jsem ji zvládla srolovat i ve chvíli, kdy mi nebylo fyzicky úplně dobře. S rybízem z mrazáku a v létě s čerstvými bobulemi ve složení dle libosti. Efektní a perfektní.
CELÝ RECEPT NAJDETE NA MÝCH NOVÝCH STRÁNKÁCH… PROSÍM TUDY…
Hanko, uberte 20 g cukru nebo, používáte-li směs panela-sirup pak mínu 20 g javorového sirupu. Mělo by to pořád fungovat
Roláda výborná, ale na mě tedy hrozně sladká.. Nevím jestli jde ubrat cukr v těstě aby to stále fungovalo jako roláda..
Díky za tento recept! Už před časem jsem si říkala, jak by se asi dala připravit taková běžná roláda, která je plná moučkového cukru a bílé mouky, zdravěji a hle, tady je odpověď. Určitě plna zájmu vyzkouším!