Věruška na Facebooku


Nakupuji také na...


Blog běží, díky...

Festival středomořských chutí a vůní v Brně

Sardinky čerstvé, buvolí mozzarella a olivový olej

Byla jsem tam ve čtvrtek. Vyhlídla si sardinky a než mi je vykuchali, nechala se od Italů utáhnout na nefiltrovaný oliváč a čtyři buvolí mozzarelly. Dostala jsem slevu, citron, tymián a recept. A právě o něj se s vámi chci podělit.

celý článek…

Sumeček pro každý domeček

Pangasius s hořčicí a kopremRyba proplouvá jídelníčkem českého Středoevropana spíše zřídka. O sladkovodní kousky přitom nouzi nemáme. Obligátní kapr či pstruh, dravá štika, tučný tolstolobik, lahodný candát a další jsou právem chloubou české rybí kuchyně. Já pro tentokrát zalovila ve vodách vzdálenějších, oprášila svůj oblíbený sumečkový recept a rodině o víkendu připravila pangasia.

celý článek…