Sezóna medvědího česneku neklepe, ale rovnou vlítla do dveří. Chtěla jsem si jej užít jinak, než obvykle a máte-li podobnou (dost zdravou) potřebu, budou se vám následující polévkové řádky líbit. Zvláště na Zelený čtvrtek.
|
||||
Sezóna medvědího česneku neklepe, ale rovnou vlítla do dveří. Chtěla jsem si jej užít jinak, než obvykle a máte-li podobnou (dost zdravou) potřebu, budou se vám následující polévkové řádky líbit. Zvláště na Zelený čtvrtek. Lepší jarní vegan lahůdku jsem zatím nejedla. I když je to pesto bez parmezánu, vyrovná se s přehledem všem svým echt pesto kolegům. Štiplavé po medvědím česneku, nasládlé z dýňových semen, s lehce hořkým ocáskem po slunečnicích a pampeliškách. Jaro vítej! Fenomén čerstvé pasty hýbe Brnem. Spárovala jsem jej tedy se sezónou medvědího česneku a chřestu. Jak to vypadá, když se tyhle tři suroviny hodí na talíř? |
||||
© 2024 Věra Strnadová Chcete-li převzít či šířit dále obsah tohoto webu pro výdělečné účely, napište mi a vyžádejte si prosím předem můj souhlas. Všechna doporučení v článcích uvedená vychází z mých osobních zkušeností a z použité literatury. Nejedná se o léčebné metody ani návody, jak se vypořádat s případnou nemocí. Aplikace uvedených rad záleží čistě na vašem osobním zvážení. Jakýkoliv projev nemoci či potíže, stejně jako kombinaci užívaných léků, bylinek a jídla doporučuji konzultovat s ošetřujícím lékařem. Powered by WordPress & Atahualpa |
Právě probíráme