Věruška na Facebooku


Nakupuji také na...


Blog běží, díky...

Dokonalý salát v Apetitu

Apetit 06/2012 - salát

Říkáte si, tak triviální téma. Jenže vám povím, že i já sama stále zápasím se salátovým stínem minulosti. A proto je nutné si ty správné základy stále osvěžovat.

Přiznám se, octový nálev na salátu od maminky mi prostě chutná. To si nesu z dětství a když jsem u našich, vůbec mi to nevadí. Ale jakmile jsem u sebe doma, nemůžu lihový ocet ani cítit. To pak chystám ty dokonale křupavé lehce zálivkové zelené listy a užívám si jejich kombinace s vejci, krutony, slaninou, sýrem a všemožnou zeleninou, co je zrovna v sezóně.

Přišlo mi, že dát dohromady na papír salátové základy pro startující léto se bude hodit. Mně, vám a vůbec všem, co si potrpí na zelené listí.

Příště se můžete těšit na lilek, co jsem s ním chvíli sama zápasila a pak mu podlehla. V záloze jsou i další témata, ale neprozradím, počkejte si :)

* Co už vyšlo v Apetitu aneb Surovina po surovině *
Mohlo by vás zajímat:
Tuřínový závinTuřínový závin Chřestový slaný koláčChřestový koláč Fialky, sedmikráskySaláty z jedlého trávníku

Komentář

  

  

  

Můžete použít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>