|
||||
2 komentářů k Karamel – postup výrobyKomentář |
||||
© 2024 Věra Strnadová Chcete-li převzít či šířit dále obsah tohoto webu pro výdělečné účely, napište mi a vyžádejte si prosím předem můj souhlas. Všechna doporučení v článcích uvedená vychází z mých osobních zkušeností a z použité literatury. Nejedná se o léčebné metody ani návody, jak se vypořádat s případnou nemocí. Aplikace uvedených rad záleží čistě na vašem osobním zvážení. Jakýkoliv projev nemoci či potíže, stejně jako kombinaci užívaných léků, bylinek a jídla doporučuji konzultovat s ošetřujícím lékařem. Powered by WordPress & Atahualpa |
Irenko, mírně to celé zahřívejte a nemíchejte. Mělo by se pomaloučku rozpustit a být použitelné…
dobrý den, berunko,, asi jsem pitomá ale dělala jsem karamel a nějak mě to stvrdlo, dělala jsem ho podle babičky půl kila cukru,,,120 ml, vody a 12dkg hery,, no prostě udělala ale nejde to ani rozpustit,, jsem v háji, větrníčky hotový ty jsou krásný nadýchaný,, dělám vanilkový krém to je všechno v pořádku,,ale ten zatracenej karamel,, to je ostuda že jo,, prosím berunko moje porad te mě,,