Věruška na Facebooku


Nakupuji také na...


Blog běží, díky...

Karamel – postup výroby

Karamel - postup výroby

2 komentářů k Karamel – postup výroby

  • Irenko, mírně to celé zahřívejte a nemíchejte. Mělo by se pomaloučku rozpustit a být použitelné…

  • avatar irena antošová

    dobrý den, berunko,, asi jsem pitomá ale dělala jsem karamel a nějak mě to stvrdlo, dělala jsem ho podle babičky půl kila cukru,,,120 ml, vody a 12dkg hery,, no prostě udělala ale nejde to ani rozpustit,, jsem v háji, větrníčky hotový ty jsou krásný nadýchaný,, dělám vanilkový krém to je všechno v pořádku,,ale ten zatracenej karamel,, to je ostuda že jo,, prosím berunko moje porad te mě,,

Komentář

  

  

  

Můžete použít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>