Jehněčí a jemně perlivý Walker ze slovenského vinařství Strekov 1075. Dokonalejší kombinaci jsem si nemohla přát.
|
||||
Jehněčí a jemně perlivý Walker ze slovenského vinařství Strekov 1075. Dokonalejší kombinaci jsem si nemohla přát. Mám štěstí na králíky. Teď je pořád ještě jejich sezóna a taky tu máme podzim, tu nejlepší dobu na přípravu chutného ragú. A k němu rovnou dvě deci. Právě vyšel říjnový Apetit a v něm moje reportáž. Co se nevešlo do časopisu (a je toho hodně), to najdete zde. Do deníčku jest poznamenáno, že příští rok nelze tento festival vynechat. Víno + pálenka + horko + dobrý nápad = Madeira. Silná, hutná, štiplavá a svěží. Přesně taková (a nejenom) umí Madeira být. A taky zelená a hornatá, vyprahlá i rozkvetlá, to když se bavíme o samotném ostrově. |
||||
© 2025 Věra Strnadová Chcete-li převzít či šířit dále obsah tohoto webu pro výdělečné účely, napište mi a vyžádejte si prosím předem můj souhlas. Všechna doporučení v článcích uvedená vychází z mých osobních zkušeností a z použité literatury. Nejedná se o léčebné metody ani návody, jak se vypořádat s případnou nemocí. Aplikace uvedených rad záleží čistě na vašem osobním zvážení. Jakýkoliv projev nemoci či potíže, stejně jako kombinaci užívaných léků, bylinek a jídla doporučuji konzultovat s ošetřujícím lékařem. Powered by WordPress & Atahualpa |
Právě probíráme