Věruška na Facebooku


Nakupuji také na...


Blog běží, díky...

Apetit ví co(kdo) je hit

Obálka Apetitu (06/09)

Už víte jak vypadá Chilli v ženském vydání, kdo vyznává Jižní svah, jak velká je Cuketka a kdo přijde, když si dáte rande s Gurmánkou?

Petit znamená malý, ale taky roztomilý a skrovný. V kombinaci s dětskou párty docela dobrý, trošku jsem si pohrála :) Tak jací čeští foodblogeři skutečně jsou?

Zbrusu nové červnové (vyšlo 20.5.) číslo Apetitu přichází s novinkou. Rozhodli se podívat na zoubek českým foodblogerům a co víc, odhalit jejich totožnost.

Zdá se, že Apetit nabral nový dech, zhruba ve stejnou dobu, kdy prošel změnou grafiky (leden 2008). Rozšířil rubriky, upřednostnil české články, začal se věnovat víc dětem a taky víc komunikovat. Zaměstnal foodblogery a pustil čtenáře k sobě do kuchyně. A to, plus čím dál čtivější úvodníky Dity Pecháčkové, jej u mě ve schránce zachránilo.

Všichni čtyři oslovení foodblogeři se nechali dobrovolně vyfotit, na stránce 105 tak najdete Martina Cuketku Kuciela, Gurmánku Šárku Škachovou, Chilli Julii Kalodovou a Jižní svah Honzu Čeřovského, jak bojují o meloun. Pěkná partička :) Jestli si myslíte, že na sebe něco prozradili, máte plané naděje. Krátce se dozvíte, kde píšou a tak trochu o čem. V psaní o jídle jsou prý nejúspěšnější. Souhlasím a připojuji ještě Florentynu. Ta však své Bistro přeměnila spíš na magazín a bloguje méně. Škoda.

A kdy začnou redaktorky Apetitu taky blogovat? A nebo se můžeme těšit na nějaké to video?

2 komentářů k Apetit ví co(kdo) je hit

Komentář

  

  

  

Můžete použít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>