|
||||
2 komentářů k Apetit 01/2012 – špaldová moukaKomentář |
||||
© 2024 Věra Strnadová Chcete-li převzít či šířit dále obsah tohoto webu pro výdělečné účely, napište mi a vyžádejte si prosím předem můj souhlas. Všechna doporučení v článcích uvedená vychází z mých osobních zkušeností a z použité literatury. Nejedná se o léčebné metody ani návody, jak se vypořádat s případnou nemocí. Aplikace uvedených rad záleží čistě na vašem osobním zvážení. Jakýkoliv projev nemoci či potíže, stejně jako kombinaci užívaných léků, bylinek a jídla doporučuji konzultovat s ošetřujícím lékařem. Powered by WordPress & Atahualpa |
Evo, koukněte na článek tady http://blog.veruska.cz/spaldova-mouka-v-apetitu/
Je tam link na pdf verzi co vyšla v Apetitu… a komplet recept.
Dobrý den, v Apetitu který jsem zhédla někde v restauraci byl recept na slané vinné krekry se špaldovou moukou…je někde na Vašem webu, nebo by jste mi ho mohla dokonce poslat? :ú Předem děkuji Eva K.