Konečně vařila maso. Co taky, když nám začíná ten masopust. Vyzrálý hovězí pupek ze Sasova měl být původně steak a nakonec se uvařil. Ale báječně!
|
||||
Konečně vařila maso. Co taky, když nám začíná ten masopust. Vyzrálý hovězí pupek ze Sasova měl být původně steak a nakonec se uvařil. Ale báječně! Sněženky, koniklece, teploty nad nulou, sluníčko a hodinový posun. Letošní jaro definitivně klepe na dveře. Astrologicky už těmi dveřmi prošlo, fakticky to tak zatím nevypadá. Ještě než poslední ledy s konečnou platností roztají, je čas začít myslet zeleně. Nečekejte, až vás jarní únava dostane na lopatky (a kdoví kam ještě) a postavte se jí pěkně čelem, s hrstí plnou naklíčené energie. |
||||
© 2024 Věra Strnadová Chcete-li převzít či šířit dále obsah tohoto webu pro výdělečné účely, napište mi a vyžádejte si prosím předem můj souhlas. Všechna doporučení v článcích uvedená vychází z mých osobních zkušeností a z použité literatury. Nejedná se o léčebné metody ani návody, jak se vypořádat s případnou nemocí. Aplikace uvedených rad záleží čistě na vašem osobním zvážení. Jakýkoliv projev nemoci či potíže, stejně jako kombinaci užívaných léků, bylinek a jídla doporučuji konzultovat s ošetřujícím lékařem. Powered by WordPress & Atahualpa |
Právě probíráme