Věruška na Facebooku


Nakupuji také na...


Blog běží, díky...

Borůvkové nebe

Od chvíle, kdy jsem první žahour ochutnala přesně vím, co je to borůvkové nebe. Chcete jej poznat taky? Pojďte se mnou. Vzneseme se do modrých výšin spolu!

Žahour je tradiční jihočeská borůvková omáčka na knedlíky, připravovaná z borůvek (jak jinak), tučné smetany, cukru (v dobových receptech nechyběl strouhaný perník) a škrobu. Je skvělá! A může být ještě skvělejší a zdravější, když místo škrobu bramborového (Solamyl) nebo kukuřičného (maizena) použijete Kuzu.

co-je-vyzivou

CELÝ ČLÁNEK S RECEPTEM NAJDETE NA MÉM NOVÉM WEBU. PROSÍM TUDY…

Bezlepkový třešňový chilli koláč

1 komentář k Borůvkové nebe

Komentář

  

  

  

Můžete použít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>