Věruška na Facebooku


Nakupuji také na...


Blog běží, díky...

Quiche s chřestem a chřest v příkrmech

Zelený chřest

Můj oblíbený sezamový korpus na quiche tentokrát dostane ryze tvarohový kabátek osvěžený zeleným chřestem. Mimo to si ukážeme, jak chřest správně uvařit a jak jej aplikovat do dětských příkrmů.

co-je-vyzivou

CELÝ ČLÁNEK S RECEPTEM NAJDETE NA MÉM NOVÉM WEBU. PROSÍM TUDY…

Chřest - čerstvé konečky

3 komentářů k Quiche s chřestem a chřest v příkrmech

  • Mňam! Doma mám všechno, takže už asi vím, co zítra připravím na lehkou večeři :-) Díky moc za inspiraci!

  • Jitko, fajn verze, já bych si klidně taky dala :-)

  • avatar Jitka

    Syn baštil chřest už hned od půl roku a celkem rád. Ten odkazovaný článek je skvělý, právě podle něj jsme syna přikrmovali a některé poznatky z něj jsem si ověřovala i u profesora imunologie a opravdu sedí. Jde o velmi dobře sepsaný text.
    Spojit chřest s batáty mne vůbec nenapadlo, děkuji za skvělý tip. My dělali verzi, kdy se uvařila brambora s kmínem a teprve ke konci se přidal na kratší povaření zelený chřest (namrazili jsme si jej na kousky nakrájený, syn jej míval v létě). Vodu jsme slili a přidali dvě už povolené „kostky“ vývaru (zamražený nesolený kuřecí vývar v sáčcích na led) a vařený žloutek a celé to rozmixovali. Chutnalo to takto i mně.

Komentář

  

  

  

Můžete použít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>